Keajaiban sistem kekebalan tubuh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çdo individ përcakton i ve vetes si qëllime të cilat janë të rëndësishme për të. Megjithatë asnjë nga këto nevoja nuk është aq e rëndësishme sa mirësia me të cilën ju jeni bekuar çdo moment: frymëmarrja.

Nëse nuk do të keni mundur të merrni frymë për një minutë, do të kishit dhënë gjithçka që zotëroni për të marrë frymë përsëri. Brenda një minute apo pak më tepër ju do të kishit humbur vetëdijen. Vdekja e trurit do të pasonte në dy ose tre minuta dhe jeta juaj do të merrte fund.

Ky proces i cili duket në pamje të marë kaq i thjeshtë dhe për të cilin shumë pak njerëz e vrasin mendjen, është aktualisht linja e parë në një mrekulli. Çdo qelizë në trupin tonë ka nevojë për oksigjenin e sjellë nëpërmjet frymëmarrjes.

Të rrahurat e zemrës suaj, lëvizja e muskujve, ndarja qelizore nuk do të ishin të munduar pa oksigjen.

Në këtë film ju do të shihni se sa mirësi e madhe është frymëmarrja dhe se si secili nga sistemet që ju mundësojnë të merrni frymë, është një mrekulli më vete e krijimit të Zotit.DEVAMINI GÖSTER